Kom jij ook soms thuis en wil je snel iets eten voor je avond activiteit? Winkelen is dan helemaal niet aan de orde. Dan trek ik de kasten openen en/of loop ik tot aan de moestuin om te kijken wat we nog op voorraad hebben. Het resultaat is ongelofelijk eenvoudig maar oh zo lekker!
Ingrediënten (voor 2 personen)
- 250gr. volkoren spagetti
- 2 pruimtomaten
- 1 kleine ajuin of 2 stengels lenteui.
- peterselie
- 10-15 blaadjes verse basilicum
- 20-30 blaadjes rucolla
- olijfolie
- peter en zout
Bereiding
- Kook de spagetti volgens de verpakking in een grote pot water met een beetje zout.
- Snij vervolgens de tomaten in kleine stukjes.
- Was de peterselie en hak deze fijn.
- Was de basilici en de rucolla. Snij de rucolla in grove stukken.
- Zodra de pasta klaar is giet je deze af en zet je de pot terug op het vuur met de past erin.
- Voeg alle groenten eraan toe en overgiet met voldoende olijfolie.
- Bijkruiden met peper van de molen en zeezout.
Smakelijk!