Een vleugje Mexico in huis met deze Buritto-style wraps.
Een heerlijke snel-klaar hap op een kille herfstdag door de heerlijke mix van groenten en gesmolten kaas in een krokante warme wrap.
Ingrediƫnten
- 1 pakje wraps (6-8 stuks)
- 1 rode ui
- 250gr jonge bladspinazie
- 2 flinke eetlepels ricotta
- geraspte kaas
- 1 tomaat
- peper, zout, nootmuskaat, basilicum
Bereiding
- Snipper de ui fijn en fruit deze in de pan.
- Voeg de spinazie toe en bak dit alles gaar.
- Roer de ricotta onder de groenten, totdat deze smelt en je een massa krijgt.
- Kruiden toevoegen.
- Snijd de tomaat in schijfjes.
- Maak wraps met enkele schijfjes tomaat, daarboven de spinazie en ricotta. Werk af met wat geraspte kaas.
- Vouw de wrap dicht “buritto style”.
- Zet de wraps onder de gril voor een paar minuutjes